Tarih: 15 Aralık 2021 III. Sürdürülebilirlik Günleri Konferansı III. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK GÜNLERİ SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA POLİTİKALARI & GIDA ATIĞI KONFERANSI 15 Aralık 2021 09.00 – 09.15 Açılış 09.15 – 09.45 Açış Konuşmaları Prof. Dr. Murat Ferman - Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Kaçan - Beykent Üniversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Evren Ayrancı - Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı 09.45 – 10.00 Konferansın Tanıtımı Doç. Dr. Pınar Gedikkaya Bal - Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi 1. OTURUM 10.00 – 13.00 SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA POLİTİKALARI: KÜRESEL BİR BAKIŞ Oturum Başkanı / Doç. Dr. Pınar Gedikkaya Bal - Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi 10.00 – 10.30 / Prof. Dr. Hilal Elver - University of Califorina at Santa Barbara, Birleşmiş Milletler Gıda Hakkı Özel Raportörü (2014-2020) 10.30 – 11.00 / Dr. Öğr. Üyesi Arzum Akkaş - Boston University Questrom School of Business 11.00 – 11.15 Soru & Cevap 11.15 – 11.45 / Doç. Dr. Ergem Şenyuva Tohumcu - Fordham University Faculty on Sustainability Marketing, Rekind UK Kurucusu 11.45 – 12.15 / Dr. Öğr. Üyesi Meltem Kayhan - Beykent Üniversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce) Bölümü Öğretim Üyesi 12.15 – 12.45 / Doç. Dr. Yohan Ariffin – Université de Lausanne Institute of Political Sciences 12.45 – 13.00 Soru & Cevap 13.00 – 14.00 Öğle Arası 2. OTURUM 14.00 – 16.30 GIDA ATIĞI: SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇÖZÜMLER VE UYGULAMALAR Oturum Başkanı / Dr. Öğr. Üyesi Meltem Kayhan - Beykent Üniversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce) Bölümü Öğretim Üyesi 14.00 – 14.30 / Koray Koçer - Fazla Gıda Pazarlama Departmanı 14.30 – 15.00 / Cavid Bayramlı - Wastespresso Kurucu Ortağı 15.00 – 15.30 / Dr. Öğr. Üyesi Esat Özata - Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı 15.30 – 16.00 / Doç. Dr. Pablo Suarez - Boston University Frederick S. Pardee Center for the Study of the Longer-Range Future, Red Cross Red Crescent Climate Center 16.00 – 16.15 Soru & Cevap 16.15 – 16.30 Kapanış Konuşması Doç. Dr. Pınar Gedikkaya Bal - Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Düzenleyen: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce) Bölümü * Konferansta Türkçe-İngilizce simultane çeviri yapılacaktır. * Etkinlik ZOOM üzerinden gerçekleştirilecektir. Meeting ID: 924 2797 1581 İlgili Görseller Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş LinkedIn'de Paylaş E-posta Gönder Whatsapp'ta Paylaş
Tarih: 15 Aralık 2021 III. Sürdürülebilirlik Günleri Konferansı III. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK GÜNLERİ SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA POLİTİKALARI & GIDA ATIĞI KONFERANSI 15 Aralık 2021 09.00 – 09.15 Açılış 09.15 – 09.45 Açış Konuşmaları Prof. Dr. Murat Ferman - Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Kaçan - Beykent Üniversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Evren Ayrancı - Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı 09.45 – 10.00 Konferansın Tanıtımı Doç. Dr. Pınar Gedikkaya Bal - Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi 1. OTURUM 10.00 – 13.00 SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA POLİTİKALARI: KÜRESEL BİR BAKIŞ Oturum Başkanı / Doç. Dr. Pınar Gedikkaya Bal - Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi 10.00 – 10.30 / Prof. Dr. Hilal Elver - University of Califorina at Santa Barbara, Birleşmiş Milletler Gıda Hakkı Özel Raportörü (2014-2020) 10.30 – 11.00 / Dr. Öğr. Üyesi Arzum Akkaş - Boston University Questrom School of Business 11.00 – 11.15 Soru & Cevap 11.15 – 11.45 / Doç. Dr. Ergem Şenyuva Tohumcu - Fordham University Faculty on Sustainability Marketing, Rekind UK Kurucusu 11.45 – 12.15 / Dr. Öğr. Üyesi Meltem Kayhan - Beykent Üniversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce) Bölümü Öğretim Üyesi 12.15 – 12.45 / Doç. Dr. Yohan Ariffin – Université de Lausanne Institute of Political Sciences 12.45 – 13.00 Soru & Cevap 13.00 – 14.00 Öğle Arası 2. OTURUM 14.00 – 16.30 GIDA ATIĞI: SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇÖZÜMLER VE UYGULAMALAR Oturum Başkanı / Dr. Öğr. Üyesi Meltem Kayhan - Beykent Üniversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce) Bölümü Öğretim Üyesi 14.00 – 14.30 / Koray Koçer - Fazla Gıda Pazarlama Departmanı 14.30 – 15.00 / Cavid Bayramlı - Wastespresso Kurucu Ortağı 15.00 – 15.30 / Dr. Öğr. Üyesi Esat Özata - Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı 15.30 – 16.00 / Doç. Dr. Pablo Suarez - Boston University Frederick S. Pardee Center for the Study of the Longer-Range Future, Red Cross Red Crescent Climate Center 16.00 – 16.15 Soru & Cevap 16.15 – 16.30 Kapanış Konuşması Doç. Dr. Pınar Gedikkaya Bal - Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Düzenleyen: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce) Bölümü * Konferansta Türkçe-İngilizce simultane çeviri yapılacaktır. * Etkinlik ZOOM üzerinden gerçekleştirilecektir. Meeting ID: 924 2797 1581 İlgili Görseller