İstanbul Beykent Üniversitesi ve Transnational Press London Ltd. Arasında Göç Konferansı Ortaklık Anlaşması İmzalandı.
Tarih: 14 Ekim 2024

2025 yılında Londra'da gerçekleştirilecek The Migration Conference (Göç Konferansı) için İstanbul Beykent Üniversitesi ve Transnational Press London Ltd. arasında bir ortaklık anlaşması imzalandı. 13 Eylül 2024 tarihinde imzalanan anlaşma, konferansla ilgili işlerin yürütülmesini ve tarafların süreçteki rollerinin belirlenmesini amaçladı.

Anlaşma gereği, İstanbul Beykent Üniversitesi personelinin tamamının delege olarak kabul edilmesine karar verildi. Ayrıca kayıt yaptıranların The Migration Conference (TMC) konferans delege ücretinde %25 indirim ve indirimli konferans delege kaydında %10 indirim alması kararlaştırıldı.

Konferans hakkında bilgiye https://www.migrationconference.net üzerinden ulaşabilir ve detayları aşağıdaki bağlantıdan görüntüleyebilirsiniz.