Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğrencilerimiz, “Atıktan Ödüle” Projesini Sergiledi
Tarih: 18 Ekim 2019

Mühendislik Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerimiz, Grafik İletişim II dersi kapsamında tasarladıkları “Atıktan Ödüle” projesiyle Fairmont Quasar İstanbul’da düzenlenen “6. Sürdürülebilir İş Ödülleri” töreninde yer alarak projelerini sergiledi.

Öğrencilerimizin “Akademi Çevre A.Ş.”nin malzeme desteği ile yürüttüğü ve tamamıyla endüstriyel atık malzemelerden ürettikleri tasarımlar, sergide büyük ilgi gördü.

“Atıktan Ödüle” projesinde Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından her yıl çeşitli kategorilerde verilen ödül heykelcikleri, atık malzemeler kullanarak tasarlanıyor ve üretiliyor.