Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğrencilerimizin Çalışmaları İçin Özel Sergi
Tarih: 19 Temmuz 2019

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğrencilerimizin Çalışmaları İçin Özel Sergi

Mühendislik Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerimizin, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı içerisindeki çalışmaları Ayazağa-Maslak Yerleşkesi Ek-3 Fuaye Alanında sergilendi.

Çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı

Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Murat Ferman’ın yanı sıra; Rektör Yardımcımız Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Şeyma Aydınoğlu, Endüstri Ürünleri Tasarımı (EN) Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi H. Nihal Bursa, Endüstri Ürünleri Tasarımı (TR) Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi M. Orkun Özüer, çok sayıda akademik personel ve öğrencilerimiz katılım gösterdi.

Prof. Dr. Ferman, ve Prof. Dr. Aydınoğlu, yaptıkları açılış konuşmasında endüstriyel tasarım mesleğinin önemine dikkat çektiler.

Etkileşimi artırıyor

Sergi sayesinde, farklı dönemlerde eğitimlerini sürdüren öğrenciler arasında etkileşim artarken, Ayazağa-Maslak Yerleşkemizi ziyaret eden ve Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünü tercih etmeyi düşünen öğrenciler de bölüm hakkında fikir sahibi olabilmektedir.