Mobilya Tasarım Stüdyosu Sergisi
Tarih: 21 Ocak 2020

Mobilya Tasarım Stüdyosu Sergisi

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık (İngilizce) bölümü üçüncü sınıf öğrencilerimizin Mobilya Tasarım dersi kapsamındaki çalışmaları sergilenmeye başlandı.

Öğrencilerimiz, Ayazağa-Maslak Yerleşkesindeki Ek-3 Fuaye Alanında saat 13.00 – 17.00 arasında açılışı gerçekleştirilecek olan sergide, ‘‘İyileştiren Mobilya’’ konsepti ile tasarlayıp ürettikleri çalışmalarla, insanların yaşam ve çalışma alanlarını daha verimli hale getirmek adına örnekler sergiliyor.

İç Mimarlık (İngilizce) Bölüm Başkanı Doç Dr. İnanç Işıl Yıldırım ile Dr. Öğr. Üyesi Rengin Ege Çorakçı ve Dr. Öğr. Üyesi Begüm Bayraktaroğlu’nun koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalarda, çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik konularına ağırlık verildi.

Öğrencilerimiz projeleriyle, bire bir üretim aşamalarını tam anlamıyla deneyimlerken, mesleki yaşamları öncesi önemli bir tecrübe edinmiş oldu.

Sergi, 21 Şubat 2020 Cuma gününe kadar, ziyarete açık olacak.