Again and Again'19'a Yoğun İlgi
Tarih: 25 Nisan 2019

Again and Again'19'a Yoğun İlgi

IEEE Öğrenci Kulübümüzün geleneksel hale getirmeyi hedeflediği etkinliklerden biri olan bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz etkinlik olan "Again & Again'19" Ayazağa-Maslak Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Yeni nesil girişimcilikten melek yatırımcılığa, kârlı yatırım için gerekli koşullardan nasıl yatırım yapılacağına kadar pek çok konunun değerlendirildiği etkinliğe önemli isimler katıldı.

Startupfon.com Kurucusu ve Melek Yatırımcı Gülsüm Çıracı, Komedyen, Oyuncu, Radyo ve Televizyon Programcısı Ceyhun Yılmaz, Melek Yatırımcı ve Teknoloji Yatırımcısı Hande Enes, Wordpress Okulu Marketing Manager ve 3Y Eğitim ve Bilişim Teknolojileri Kurucusu Esra Şahin Tozak, öğrencilerimizle buluşarak pek çok konuda bilgi alışverişinde bulundu.

Sohbet havasında gerçekleşen etkinliğe öğrencilerimizin ilgisi de yoğundu.